KJØP OG SALG AV FYRVERKERI

Verdens sikreste fyrverkeri?

Rakettforskerne på SVEA kan etter flere års iherdig arbeid endelig lansere sikkerhetsfontenen!

Alle SVEAs fyrverkeribatterier er nå utstyrt med den nye sikkerhetsfontenen for ekstra sikker avfyring. Etter at den vanlige lunten har brent i ca. 5 sekunder antennes sikkerhetsfontenen. Sikkerhetsfontenen varsler tydelig omgivelsene med en klar, rød og ca. 30 cm høy flamme. Denne brenner i ytterligere noen sekunder før effektene går i luften. Slik får brukeren og alle uoppmerksomme tilskuere ekstra god varsling og ekstra god tid til å bevege seg til sikkerhetsavstand.

Vi har allerede verdens største fyrverkeri (ref. Guinness World Records) og Norges beste fyrverkeri (ref. VG-test 2014). For å gi våre kunder den ultimate fyrverkeriopplevelsen ønsker vi også å ha verdens sikreste fyrverkeri. Derfor har vi de siste årene produsert alle våre batterier med den nye sikkerhetsfontenen. Du kan jo selv lese hva VG skrev om sikkerhetsfontenen, da de testet fyrverkeriet fra alle de norske importørene. Vi tør påstå at vi ligger et hestehode foran resten av flokken når det kommer til fyrverkeri..

Vår målsetting er 100 % fornøyde kunder og null skader. Husk derfor at du fremdeles aldri må ha noen kroppsdel over fyrverkeriet ved antenning, og at du alltid må lese og følge produktets bruksanvisning før bruk.