Velkommen til Svea Store!

Svea Store er et konsept som tilbyr den kresne forbruker en fyrverkeriopplevelse de sjelden eller aldri har sett maken til; flotte utstillinger, bredt sortiment, produktdemonstrasjon på TV/Storskjerm og kunnskapsrikt personell.

Svea Store butikkene er våre større salgssteder og noe vi er stolte av. I en Svea Store butikk kan du være sikker på å finne et fullsortiment av Svea produkter med alt hva det innebærer.

Når du går inn i en Svea Store butikk kan du være sikker på å treffe personale som er fyrverkeriinteresserte og kunnskapsrike. Betjeningen kan hjelpe deg med å velge fyrverkeri som passer til ditt budsjett og forventninger.

I våre Svea Store butikker kan du også få hjelp til å sette sammen en fyrverkeripakke med en bestemt oppskytningsrekkefølge. Disse pakkene inneholder flere batterier som skytes uten opphold for å gi et solid helhetsinntrykk!

Spesialprodukter!

Hvert år velger vi ut noen produkter som du garantert vil finne hos våre Svea Store butikker. Disse produktene er som regel noe av det større du finner innen fyrverkeri verden og gir god valuta for pengene.

tsar-bomba-min

Kunnskapsrikt salgspersonell!

For å kunne hjelpe kundene på best mulig måte har våre Svea Store butikker salgspersonale med fyrverkerikunnskaper utover det vanlige. Jevnlig møtes betjeningene i disse butikkene for å videreutvikle sine kunnskaper slik at de kan tilfredsstille kundenes behov.

På disse treffene går vi igjennom nye produkter, opplæring i håndtering av fyrverkeri, oppbygning av fyrverkeri, gjennomføring av oppskytninger med mer. Om du har spørsmål angående fyrverkeri, skal du ikke være redd for å gå innom en av våre Svea Store forhandlere!

“Party Pack”

Folk flest syntes det er artig å skyte fyrverkeri, selv om det bare dreier seg om et lite stjerneskudd . Vil man derimot gjøre litt ekstra ut av kvelden og samtidig tiltrekke seg litt oppmerksomhet, kan man sette sammen en såkalt ”Party Pack”!

Dette innebærer at man velger ut et antall effektbatterier og skyter dem sammenhengende og i en bestemt rekkefølge. Det vanlig er at man starter i de litt mindre kategoriene og bygger seg oppover, før man avslutter med en fantastisk finale. Begynn gjerne med en fontene eller to for å skaffe oppmerksomhet. Fortsett med et mindre batteri og avslutt med større og mer intense batterier.

Det er en del ting å tenke på når man skal sette sammen en Party Pack (Hvilke batterier, rekkefølge, timing osv.) Dette kan salgspersonalet i en svea store butikk hjelpe deg med.

Butikkbilder

For å finne din nærmeste Svea Store, velg ”Forhandlere” på menyen. Der kan du finne din nærmeste Svea Store butikk.

Velkommen inn til Norges største og beste fyrverkeributikker!

Svea Store – Vi våger å vise det vi selger!

Tenk deg scenarioet: Du går inn i butikken og spør ekspeditøren til råds og ønsker anbefalinger på hvilket fyrverkeri du skal kjøpe. Det kan ta lang tid for en ekspeditør å forklare hvordan effekten på de forskjellige artiklene er og hvordan den ene artikkelen skiller seg fra den andre. I tillegg ønsker ekspeditøren å gjøre det på en skikkelig profesjonell måte, slik at du blir fornøyd.

Hva er da bedre enn å få artiklene man ønsker å se vist fram umiddelbart fra vår høykvalitets DVD-innspilling? Du får se effekten på artikkelen og vet dermed øyeblikkelig om dette var noe for deg eller ikke, og alt dette uten at du må bruke en eneste krone på å kjøpe inn artikler og drive private prøveoppskytinger med prøving og feiling. Du vet hva du kjøper og er fornøyd allerede før du har betalt artikkelen, og siden vi vet at fyrverkeri er enda litt bedre når det oppleves “live”, vet vi at du også blir tilfreds når du står på oppskytingsplassen.