Årets sikkerhetskampanje

Svea Fyrverkerier AS, i samarbeid med de andre importørene i Norsk Fyrverkeriforening, kommer i år til å dele ut opptil 1.000.000 beskyttelsesbriller og tennstaver over hele landet.

Som et virkemiddel i kampen om å redusere andelen fyrverkerirelaterte skader i forbindelse med nyttårsfeiringen, og på den måten sikre den tradisjonsrike feiringens fremtid og samtidig fyrverkeribransjens eksistens, bygger Norsk Fyrverkeriforening videre på fjorårets positive erfaringer og fortsetter storsatsingen på en landsdekkende sikkerhetskampanje.

Kampanjen går ut på å dele ut en million (1.000.000) beskyttelsesbriller og tennstaver til landets fyrverkeribrukere, samt informere via plakater og informasjonsfoldere i butikkene om nødvendigheten av å bruke beskyttelsesbriller ved avfyring av fyrverkeri. Alle betalende kunder får utdelt ett par beskyttelsesbriller og en tennstav kostnadsfritt når de kjøper fyrverkeri.

Kunden har også mulighet til å kjøpe ekstra beskyttelsesbriller til sin familie eller publikum for kr. 10,- /par. Vi har briller for både barn og voksne. Ekstra tennstaver kan kjøpes for kr. 10,-/stk.

Brilleloven

I 2021 går Svea og Norsk Fyrverkeriforening enda lenger for å sette fokus på sikkerhet og bruk av beskyttelsesbriller under nyttårsfeiringen. Brilleloven sier at ALLE skal bruke sikkerhetsbriller på nyttårsaften. Alle barn skal vite at ALLE må bruke sikkerhetsbriller i forbindelse med fyrverkeri! Til å hjelpe oss med å håndheve denne loven har vi, i samarbeid med barneskoler over hele landet, invitert barna til å bli med i Brillepolitiet.

Sikkerhetskampanjen omfatter også ytterligere to artikler.

STORMTENNER

Vindsikker lighter med innebygd LED lampe.
Kan etterfylles. – Pris kr. 39,- /stk.

TENNSTAV

For sikrere antenning av ditt fyrverkeri.
Effekttid: 3 min. – Pris kr. 0/10,- /stk.

Med håp om en sikrere nyttårsfeiring og redusert skadestatistikk.

Svea Fyrverkerier AS