Svea HQ

Her sitter vi “kontorrottene” i moderne kontorlokaler som er tilpasset vårt behov. Lokalene er todelte, med et showroom / butikklokale ytterst og en delvis avskjermet kontordel innerst. Siden sommeren 2010 har vi vært 5 heltidsansatte i administrasjonen.

staff-anders2

Anders Sture
Daglig leder

Utvandret skåning (fra Sør-Sverige) som tidligere jobbet som selger for et svensk trading firma i Norge. Hadde egen fyrverkeributikk i “hjembygda” i en årrekke og tok med Svea-konseptet over grensen fra Sverige i 1997.

Fikk de første to årene kombinere rollene som salgsansvarlig, lagerarbeider og daglig leder, men skjønte fort at satsingen ville føre til suksess og at behov for flere hender og hoder til å hjelpe ville komme. Beholdt salgskontakten på Østlandet inntil 1999, men trådte deretter inn i rollen som administrativ og økonomisk leder på heltid. En av bidragsyterne til å løfte Svea til hva det fremstår som i dag. Fortsatt hovedansvarlig for designer, kataloger, reklameaviser, internett og annen brand-building.

Har etter hvert blitt litt mer rød-blå enn gul-blå om hjertet, noe som kanskje forklarer at han er VIF-supporter.

Christian Jæger
Innkjøpssjef, sikkerhetsrådgiver, adr- & hms-ansvarlig

Utvandret bæring (fra Bærum) med mangeårig bakgrunn fra dagligvarehandelen og fruktdisken i Norges beste dagligvareforretning.

Kom til Svea fra utenlandsstudier i Australia i 2003. Har etter hvert blitt tiltrodd ansvaret som, og har blitt utdannet til, bedriftens sikkerhetsrådgiver og har generelt sikkerhetsansvar i bedriftens sfære, også inkludert hovedlageret.

Har også ansvaret for personell og nødvendig HMS-oppfølging, samt en viktig koordinatorrolle i importleddet. Ivrig følger av Stabæk Fotball og som navnet tilsier, en gryende jeger.

Sigurd N. Wathne
Rakettforsker & produktansvarlig

Utvandret askerbøring (fra Asker) med sans for vakre eksplosjoner og lange desimaler. Med seg i bagasjen har han erfaring fra diverse spennende institutter, både som student og arbeidstaker.

Har siden 2010 fått oppfylt sin drøm om å bli rakettforsker. Jobber foruten dette som produktansvarlig, koordinator, innkjøper, sekretær, leksikon, ordbok og kalkulator.

Han har sterke meninger angående demografi og religion; som han selv velger å si det: “Som seg hør og bør for en ung mann bosatt i Oslo er jeg aller mest begeistret for fotballspillere kledd i blått og mørkeblått.”

Ole E. Stalund
Salgsansvarlig kjeder, oslo og akershus

Utvandret nittedøl (fra Nittedal) med bakgrunn fra containerverdenen og salg rettet mot anleggsbransjen. Har vært ansatt i Svea siden 2006 og tok over salgsansvaret for lokalområdet Oslo og Akershus, som siden 1999 har vært underlagt en av agentene.

Har en brennende interesse for windsurfing, som visstnok kun heter brettseiling for de uinnvidde og et fotballhjerte som banker for LSK.

May-Lill E. Sørensen
Kontorsjef, ordre- og fakturerings-ansvarlig

Flyttet fra Oslo til Nittedal for å bli samboer med Arnold (vår lagersjef) og har blitt gradvis introdusert for fyrverkeribransjen ved å selge fyrverkeri i romjulen i flere år, samt at hun har bistått på lageret i høysesongen vår. Fast inventar på hovedkontoret siden 2010.

Hun kommer fra mobilservicebransjen, hvor hun har vært kundeansvarlig i en årrekke, så kundeservice kan hun. På fritiden er hun opptatt med jakt og skyting, samt konkurrering i OL-trap, hvor hun til og med er Norgesmester. På fotballsiden er (også hun) tilhenger av VIF

Kontaktinformasjon

Svea Fireworks

Fred Olsens gate 6 – Paleet
Parkeringshus – ca. 100 meter fra
Oslo S – Inngang på hjørnet av
Fred Olsens gate / Prinsens gate

Tlf. 22 82 33 33
Faks. 22 82 33 34

Email. salg@sveamail.no

Svea Fireworks HQ

Generelle åpningstider

Mandag – Fredag 10.00 – 17.00
Lørdag – Søndag Stengt