SVEA FIREWORKS – Historien så langt!

Svea Fireworks ble grunnlagt i Sverige i 1993 og fire år senere ble Svea Fyrverkerier AS etablert i Norge. Siden den gang har vi gjennomgått enorme forandringer og gått fra å være en liten og spenstig aktør, til i dag å være klart markedsledende på det skandinaviske fyrverkerimarkedet med landsdekkende salgsnett i Norge, Sverige og dessuten Polen.

Siden oppstarten i Norge har bransjen endret seg kontinuerlig, regelverk har blitt skjerpet og hele produktgrupper har blitt forbudt – hvem glemmer vel de gode, gamle rakettene med styrepinne? I løpet av alle disse årene har konkurrerende importører dukket opp og bukket under, men Svea Fireworks har holdt fast ved sin målsetting om å være best på fyrverkeri.

Med denne målsettingen i bunn har vi satt oss tøffe mål og nådd dem i et forbløffende tempo. Vi har Norges største og beste fyrverkerilager, vi har Norges beste og mest informative internettside for fyrverkeri, vi har et landsdekkende forhandlernett med utsalgssteder i nesten hver eneste kommune og vi har en produktkatalog smekkfull av testvinnere. Kanskje er den foreløpige kronen på verket vår Guinness-verdensrekord «Worlds Largest Fireworks Display», som vi satt 29.11.2014.