Vår visjon/kvalitetsfokus

Siden vår oppstart i 1997 i Norge har vi nådd flere målsettinger i et høyere tempo enn vi opprinnelig trodde skulle være mulig. Vår målsetting er ikke å bli størst i Norge eller verden for den del, men fortsatt å levere den mest ettertraktede merkevaren i fyrverkeriverdenen. Denne målsettingen er for alvor i ferd med å finne sin plass hos forbrukerne.

Vår intensive satsing på å ALLTID sette kunden i fokus samt å utvikle fyrverkeriprodukter og markedsføringsmateriell i absolutte VERDENSKLASSE, har selvfølgelig vært medvirkende årsaker til vår ekspansive utvikling. Dette, forent med vår flernasjonale erfaring, utgjør en styrke som våre kunder nyter godt av. I årene som kommer vil det gjelde å fortsatt beholde vårt ufravikelige kundefokus, samtidig som vi vil satse på å foredle vår allerede skinnende organisasjon.

Alle våre fyrverkeriartikler er produsert av verdens ledende pyrotekniske fabrikker. Svea Fyrverkerier AS står for all produkt- og designutvikling, testing, import, samt salg og distribusjon. Sortimentet består både av de tradisjonelle bestselgerne i tillegg til kontinuerlig utvikling av produktnyheter for neste generasjon.

Siden oppstarten i Norge har bransjen endret seg kontinuerlig, regelverk har blitt skjerpet og hele produktgrupper har blitt forbudt – hvem glemmer vel de gode, gamle rakettene med styrepinne? I løpet av alle disse årene har konkurrerende importører dukket opp og bukket under, men Svea Fireworks har holdt fast ved sin målsetting om å være best på fyrverkeri.