Svea Store Butikken

Svea Store Butikken – Norges ENESTE spesialbutikk for fyrverkeri!

Her finner du hele sortimentet vårt utstilt året rundt. Du kan også handle fyrverkeri hele året under følgende forutsetninger*

  • I perioden 27/12 – 31/12 selges fyrverkeri som normalt i vårt butikklokale
  • Resterende del av året kreves oppskytingstillatelse.

Se nedenfor for mer informasjon

Utenom salgsperioden i romjulen har vi kun et begrenset sortiment på vårt kontorlager. For spesifikke produktønsker må leveransetid påregnes.

NB! 18 års aldersgrense gjelder for kjøp og håndtering av fyrverkeri.

Svea Fireworks Store

Fred Olsens gate 6 – Paleet Parkeringshus – ca. 100 meter fra Oslo S – Inngang på hjørnet av Fred Olsens gate / Prinsens gate

Tlf. 22 82 33 33

Faks. 22 82 33 34

E-post: salg@sveamail.no

Åpningstider

Generelle åpningstider:

Mandag – Fredag: 10.00 – 17.00
Lørdag – Søndag: Stengt

SOMMERFERIE 2023:

Lørdag 24. juni – Søndag 6. august

Åpningstider i romjulen

27/12 – 30/12, Tirsdag – Fredag: 09.00 – 21.00
31/12,  Nyttårsaften: 09.00 – 18.00

Fyrverkeri er ikke noe man handler på impuls!

«Unntatt fra dette er den ordinære salgsperioden 27/12 – 31/12. Da kan fyrverkeri kjøpes uten å søke om tillatelse til avfyring.»

Man må planlegge

Man må være ute god tid i forveien av et arrangement hvis man vil inkludere fyrverkeri i festen. Man må finne ut hvor man skal holde til, ikke bare i hvilken kommune, men nøyaktig adresse for oppskytingen. Man må skrive en søknad til brannvesenet i nettopp den aktuelle kommunen. I søknaden skal detaljene om oppskytingen fremgå. Vi har nødvendige søknadsskjema!

Man må tenke

Man må tenke seg til hvordan selve scenarioet blir, både med tanke på hvilke værforhold man kan forvente seg, hvor mange gjester eller tilskuere som kommer til å være til stede og ikke minst hvilket fyrverkeri man vil at gjestene skal få oppleve. Jo flere tilskuere man har, desto flere forskjellige meninger skal man imøtekomme. Vi kan gi deg tips om hva som fungerer best!

Man må søke

Grunnen til at må sende inn en søknad er at brannvesenet skal kunne varsle politi, lensmann og eventuelt andre utrykningstjenester. Årsaken er at disse skal vite hva som er på gang hvis det ringer inn noen og melder om høye smell og lysglimt fra et visst sted. Kanskje er de som ringer inn ikke nærme nok til å se at det er fyrverkeri. På lang avstand kan man tro det er noe annet!

Man må vente

Behandlingstiden av en søknad kan variere fra sted til sted, og kan være alt fra en dag til en uke. Dette avhenger av hvor man vil skyte opp fyrverkeriet. Hvis dette er et lite tettsted kan det av og til være nok å ta en telefon, men dreier det seg om f.eks en storby som Oslo kan behandlingstiden være så lang som en uke. Uansett bør man være så tidlig ute som mulig. Vi kan gi deg gode råd!

…før man kan handle 

Hvis søknaden går igjennom, noe den oftest gjør, kan dere komme til oss for å handle. Vi gir deg til og med muligheten til å se effektene i vårt sortiment en for en fra vår fyrverkeri DVD, slik at du ikke skal være i tvil om kvaliteten på produktet du kjøper. Vi sørger for beste resultat!

DU VET HVA DU FÅR I VÅR SVEA SUPER STORE!