Sledgehammer

Festbatteri med suverene effekter i ulike størrelser. Showet øker i kraft og intensitet og avsluttes med en fantastisk flott finale! En rå fornøyelse på himmelen!

Veiledende pris

1499 kr

Art. nr. 287

Les mer

Spesifikasjoner

Produktdata

Bredde / Dybde / Høyde: 41 cm x 22,5 cm x 22 cm
Antall skudd: 107 stk.
Indre rørdiameter: 63x 19 mm, 35x 25 mm, 10x 35mm
Effekthøyde: ca. 30 – 40 m
Effekttid: ca. 90 sek
Totalvekt: 9 kg
Netto kruttvekt: 864 gram

Vis produkt video

Se alle effekter og farger her på nettstedet!

Sledgehammer, som nærmest slo lufta ut av lungene på panelet med et (unnskyld) fyrverkeri av en finale. Batteriet får pluss for oppbygning, og har testens aller råeste finale.
– TV2 2015 (6/6)

Veldig bra merket, og Svea får igjen pluss for god lunte. Den som tenner har god tid på å komme seg vekk før den begynner å skyte. Høyden er god og det er ikke noe nedfall. Den begynner rolig, men tar seg opp mot en lang og fin finale. Bredden er også stor og god. Testens totalt sett beste batteri.
– VG 2014 (6/6)

Verdens sikreste fyrverkeri?

Alle SVEA’s fyrverkeribatterier er nå utstyrt med den nye sikkerhetsfontenen for ekstra sikker avfyring. Etter at den vanlige lunten har brent i ca. 5 sekunder antennes sikkerhetsfontenen. Sikkerhetsfontenen varsler tydelig omgivelsene med en klar, rød og ca. 30 cm høy flamme. Denne brenner i ytterligere noen sekunder før effektene går i luften. Slik får brukeren og alle uoppmerksomme tilskuere ekstra god varsling og ekstra god tid til å bevege seg til sikkerhetsavstand.

Flere produkter i samme kategori