Pole Position

En av våre mest dekorerte og mest solgte premium-batterier! 88 skudd i nøyaktige sekvenser! Hastigheten og den eksplosive styrken må bare oppleves.

Veiledende pris

1699 kr

Art. nr. 284

Les mer

Spesifikasjoner

Produktdata

Bredde / Dybde / Høyde: 40 cm x 30 cm x 23 cm
Antall skudd: 88 stk
Indre rørdiameter: 25 & 35 mm
Effekthøyde: ca 35 m
Effekttid: ca 80 sek
Totalvekt: 12000 gram
Netto kruttvekt: 996 gram

Vis produkt video

Se alle effekter og farger her på nettstedet!

Svea Testvinnere

Går høyt og fint på himmelen, har varierte effekter og mye trøkk. Skulle ideelt sett hatt en tydeligere finale, men vi tar opp sekseren siden det er jul. God sikkerhetsinformasjon på esken. Testpanelets favoritt.
– VG 2012 (6/6)

Her får du mye moro i en lunte! Artig skytetempo og annerledes rytme. Stor variasjon i effektene. Barna liker pipelydene og de snurrende sølvspinnerne. Pluss også for lite nedfall. Dette batteriet er det beste blant de dyreste.
– VG 2010 (5)

Bra blandning med fina färger. Mycket bra tempo och bra variation på färgerna. Den bästa av alla. Rejäla smällar. Hade det bästa avslutet. Ett kap!
– GP 2012 (5/5)

Verdens sikreste fyrverkeri?

Alle SVEA’s fyrverkeribatterier er nå utstyrt med den nye sikkerhetsfontenen for ekstra sikker avfyring. Etter at den vanlige lunten har brent i ca. 5 sekunder antennes sikkerhetsfontenen. Sikkerhetsfontenen varsler tydelig omgivelsene med en klar, rød og ca. 30 cm høy flamme. Denne brenner i ytterligere noen sekunder før effektene går i luften. Slik får brukeren og alle uoppmerksomme tilskuere ekstra god varsling og ekstra god tid til å bevege seg til sikkerhetsavstand.

Flere produkter i samme kategori